Välj lägenhet
Arkitekt: Kontrast
Lägenhetstyp: 1,5 rok
Antal rum och kök
1,5
Kvadratmeter
26,5 kvm
Ord. pris
395 000 kr
Just nu
275 000 kr
Månadsavgift
5 495 kr
Bruttoinkomst
16 485 kr
Om lägenheten
En smakfull och yteffektiv lägenhet med ett rum med stora fönster som ger rymd och släpper in gott om ljus. Genomgående stilfulla och exklusiva material som kolmårdsmarmor, askgrå parkett och blandare i mässing. Här finns också gott om plats för förvaring. Inga kvadratmeter har lämnats åt slumpen!
Arkitekt: Kontrast
Lägenhetstyp: 2 rok
Antal rum och kök
2
Kvadratmeter
37 kvm
Ord. pris
545 000 kr
Just nu
445 000 kr
Månadsavgift
9 975 kr
Bruttoinkomst
29 925 kr
Om lägenheten
En smakfull och yteffektiv lägenhet med två rum med stora fönster som ger rymd och släpper in gott om ljus. En välplanerad lägenhet där varje kvadratmeter har tagits tillvara. Det finns gott om förvaring och materialen är genomgående lyxiga och smakfulla, så som kolmårdsmarmor i badrummet.
Arkitekt: Kontrast
Lägenhetstyp: 3 rok
Antal rum och kök
3
Kvadratmeter
44 kvm
Ord. pris
625 000 kr
Just nu
525 000 kr
Månadsavgift
11 995 kr
Bruttoinkomst
35 985 kr
Om lägenheten
Den perfekta lägenheten för smarta familjer. En mycket välplanerad och lyxig lägenhet med genomgående smakfulla materialval. Här lämnas ingen kvadrat åt slumpen och hela lägenheten präglas av smarta förvaringslösningar, ljus och rymd. Det här är det perfekta valet för den aktiva familjen som vill lägga minimalt med tid på hemmets skötsel.
Arkitekt: Kontrast
Lägenhetstyp: 3 rok - Sharing
Antal rum och kök
3
Kvadratmeter
50,5 kvm
Ord. pris
725 000 kr
Just nu
695 000 kr
Månadsavgift
13 995 kr
Bruttoinkomst
41 985 kr
Om lägenheten
“Sharing is caring” är vår absolut mest nytänkande lägenhet. Här har du möjlighet att köpa och hyra ut på en helt ny nivå. Du kan köpa och dela lägenheten med en vän eller så köper du den själv och hyr ut till en blivande vän. Med två separata ingångar och ett gemensamt kök och vardagsrum kan du välja att nyttja lägenheten som en ”vanlig” trea eller som perfekt bostad att dela. Som alla lägenheter i Urban Park har denna lägenhet stora fönsterpartier, rymd, smakfulla och lyxiga materialval så som mässing och kolmårdsmarmor.
Villkor för förhandsbokning
Förhandsbokning
För att Well fastigheter ska godkänna din bokning krävs att ditt hushåll har en bruttoinkomst som är tre gånger avgiften i månaden samt att du är redo att betala en bokningsavgift på 20 000 kr.

I Urban Park tar vi emot förhandsbokningar på totalt 70 procent av de planerade lägenheterna. Turordningen på ditt bokningsavtal är din köplats för att välja lägenhet.

Eftersom vi bara förhandsbokar upp till 70 procent innebär det att alla, även de som köper sent i processen, får en bra lägenhet.

Observera att vi har 10 dagars ångerrätt efter att du signerat ditt avtal. Då går ditt bokningsavtal och plats i kön förlorad, men du är inte bunden till bokningen och det kostar dig ingenting. Läs mer om ångerrätt här

Efter att du har bokat och betalt din bokning är inte bokningsavtalet ett bindade avtal för att köpa bostaden. Ångrar du dig därefter eller har gått vidare med en annan lösning för ditt boende kan det som mest kosta 5 000 kr att avboka bokningsavtalet.

Ångrar du eller vill boka av kontaktar ni bara oss via mail till sofia@wellfastigheter.se så kontaktar vi er.

Vi vill ha kunder som verkligen vill bo hos oss!

Bokningsavtal kan säljas vidare.
Så bokar du
Kontaktinformation
Först fyller du i kontaktuppgifter, inkomst med mera.
Signera avtal
Avtalet signeras med Mobilt BankID.
Behandling av avtal
Avtalet granskas, godkänns och signeras av Well Fastigheter.
Betala bokningsavgiften
Vid godkänt avtal skickar Well Fastigheter en faktura.
Bokningen av Urban park är för närvarande stängd