Varje lägenhet en oas
Om konceptet
Well fastigheter vänder upp och ned på bostadsutvecklandet, inte bara med konceptet Brf 2.0. Lägenheterna planeras inifrån och ut för att fokusera på det du faktiskt köper - ett nytt otroligt ytsmart planerat hem med hållbara material av hög kvalitet. En lyx som alla ska ha råd med.

I Urban Park strävar vi efter en lekfull exteriör med ett minimalistiskt uttryck. De många terrasserna kommer att bilda grupper av oaser med utsikt mot parken i mitten. Här planeras för cirka tusen bostäder i fyra smarta varianter. Det du ser här är en visionsbild av vad fastigheten ska stå för, ett minimalistiskt, estetiskt och naturnära liv med fokus på ditt välbefinnande.
Urban Park i
Barkarbystaden
Byggstart
Preliminärt 2020
Inflyttning
Preliminärt från 2022
Antal lägenheter
Cirka 1000
Storlek
1,5-3 rok, 26,5-50,5 kvm
Utsidan
I Urban Park är fasaderna putsade vita och ser på håll ut som en toppmodern medelhavsby. I parken leker familjer och det finns gott om plats för både aktiviteter och lugn och ro. På taken fångar solceller in ljuset och förser de gemensamma ytorna med energi.

Urban Park utvecklas med sunda material, social hållbarhet och en medveten strategi för energihushållning. I garaget finns bland annat laddstolpar, cykelparkering och en cykelverkstad. Plats för bilpool är en av projektets alla satsningar på ett sunt stadsliv i en hållbar framtid.
Insidan
I Urban Park planeras för lägenheter från 1,5 till 3 rum och kök. Vi menar att varje lägenhet är optimalt planerad för sin storlek. En del av treorna kallar vi “Sharing is caring” och utvecklas för dig som vill hyra ut ett rum. Du och din inneboende får varsitt sovrum och badrum men delar kök och vardagsrum. Ett logiskt men nytt koncept.

Med noggrann planering och smarta inköp kan vi fokusera på lyxiga hem till priser du har råd med. Eller vad sägs om kolmårdsmarmor i badrummet och ett exklusivt arkitektritat designkök och blandare i mässing? Dina golv är i askgrå enstavsparkett och i taken i de gemensamma rummen finns infällda skenor för spotlights så att du kan ljussätta din lägenhet som du önskar.
livet
Urban Park är utvecklat för ett modernt liv där läget förändras från dag till dag eller vecka till vecka. Med vikpartier kan rum förändras till större eller mindre sociala ytor efter behov och hur du vill möblera.

Med lägenheter från ett till tre rum och kök blir de boende i Urban Park en mix av unga, studenter, singlar, par och familjer i olika faser i livet.

Livet i Urban Park i den växande Barkarbystaden blir en skön mix av nära till handel, arbetsplatser och friluftsliv. Kommunikationerna är redan idag goda med pendeltåg och bussar. Från och med 2024 har du tunnelbanan på kort avstånd från hemmet i Urban Park.